Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw, zonder het gebruik van de traditionele sleutels.

Sloten en sleutels dienen als doel om het gebouw te beveiligen. Maar wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er veel ongemak en kosten om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen. Een ander nadeel aan sleutels is dat deze gekopieerd kunnen worden.

Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiƫnte, geschikte en veilige manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Kaarten worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem. U kunt flexibel toegangsrechten toekennen voor iedere ruimte. De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen worden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.