Analoog camerasysteem

Bij analoge camera beveiliging wordt de kwaliteit van de beveiligingscamera’s aangeduid met de hoeveelheid horizontale TV lijnen. Zo zijn de wat oudere of budget camera’s vaak voorzien van een lens met 380 of 420TV lijnen en de high end camera’s met een aantal TV lijnen tussen de 600 en 700. Hoewel het verschil in beeldkwaliteit direct is te zien wanneer de analoge camera’s direct op een monitor worden aangesloten, gaat dit verschil grotendeels verloren wanneer er een digitale videorecorder tussen de camera en de monitor wordt geplaatst.

Dit heeft als reden dat veel recorders enkel tot 420 TV lijnen ondersteunen en de rest dus verloren gaat. Wanneer er bij de camerabeveiliging¬† wel gebruik wordt gemaakt van een digitale recorder van hoge kwaliteit, zijn op dit moment de beelden nog steeds van vergelijkbare kwaliteit ten opzichte van ip camera’s.

Wij leveren en installeren analoge camerasystemen van merken als Hikvison en JVC, compleet met Digitale Video recorder, bereikbaar vanaf elke plek inde wereld waar internet aanwezig is. Ook via smartphone of tablet.